•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn
 

Veilig winkelen heeft bij ons de hoogste prioriteit.

 

Klantenservice per e-mail of telefonisch.

 

Besteld vóór 17.00u, volgende werkdag in huis.

 

Bedenktermijn van 14 dagen.


Borstelmat

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)


Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Projectkwaliteit borstelmatten voor een betaalbare prijs! 

Een borstelmat, ook wel profielmat genoemd, schraapt het vuil effectief van de schoenzool. Zo wordt de vloer beschermt tegen vuil, zand en grind. Borstelmatten zijn met name geschikt voor zeer intensief belopen entrees zoals bij scholen, restaurants, hotels, tankstation en banken. Maar ook bij uw eigen voordeur zal een mooie borstelmat met aluminium profiel niet misstaan.

Borstelmatten zijn uitstekend geschikt voor buitengebruik. De onverwoestbare 100% polypropyleen borstels zorgen dat het grove vuil tussen het profiel van de zool wordt verwijderd. U verplaatst de borstelmat eenvoudig om eronderdoor te vegen of te stofzuigen. Ook kunt u de mat schoonspuiten met de hogedrukreiniger. Als accessoire kunt u het aluminium aanloopprofiel mee bestellen. Deze heeft niet alleen een luxe uitstraling, maar zorgt er ook voor dat u niet struikelt.

Onze borstelmatten zijn leverbaar in verschillende standaard maten, maar ook speciaal voor u op maat gemaakt. Indien u een borstelmat wilt leggen in een uitsparing kunt u de exacte maten opgeven en de mat wordt precies op maat geleverd.