trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star trustpilot-star
4,45
Goed
Gratis bezorging vanaf 10,-

Deurmat op maat

Kun je geen passende deurmat vinden, dan biedt een deurmat op maat uitkomst. Onze deurmatten op rol zijn verkrijgbaar in diverse breedtes en worden nauwkeurig op maat gesneden. Lees snel verder voor handige aankooptips.

Bekijk al onze deurmatten op maat

Deurmat op rol

Deurmatten op maat komen meestal van een rol. Dat betekend dat je kunt kiezen uit vaste breedtes zoals 100 cm, 120 cm en 200 cm. De lengte bepaal je zelf. Zo zal de mat in de meeste gevallen nagenoeg passend zijn. Hou er rekening mee dat veel matten aan de lange zijden voorzien zijn van een rubberen rand. Wil je dat liever niet, let daar dan op bij het kiezen.

Deurmatten op rol zijn verkrijgbaar in diverse soorten. De meest verkochte maatwerk deurmat is van kokos. Verder worden droogloopmatten en schoonloopmatten vaak op maat besteld.

Deurmat op maat snijden

Komt de maat van de deurmat heel nauw, bijvoorbeeld omdat deze in een kader moet passen, dan kun je deze zelf bijsnijden met een scherp stanleymes. Handig voor een kruipluik of als de mat precies tussen 2 muren moet passen. Tip: snij altijd over de rubber backing om rafelen tot een minimum te beperken.

Deurmat op maat bestellen

Een deurmat op rol bestel je eenvoudig en snel in onze shop. Je voert de gewenste afmetingen in en de prijs wordt direct berekend. De minimale lengte is 100 cm en bestellen gaat in stappen van 10 cm. Binnen 3 werkdagen kun je jouw nieuwe mat thuis verwachten.

Deurmat kopen? Bekijk al onze deurmatten.

Meer hulp nodig bij het kiezen van een deurmat? Bekijk onze keuzehulp pagina eens.