...
Kopers-bescherming
Uitstekend
4.51/5.00
Laden...

Kokosmat 'Welcome / Come again' - 50x80 cm

€ 13,95 € 11,53
Calculating actual delivery date...
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • 14 dagen bedenktermijn
Per stuk(s)
Of reken direct af met:
Liever eerst een offerte? Voeg toe aan offerte aanvraag
Live prijs: 1 stuk(s) voor € 13,95€ 13,95 totaal

Deze leuke kokosmat geeft een gezellige sfeer aan jouw entree. De opdruk 'Welcome / Come again' is in twee verschillende richtingen geschreven zodat de mat een speelse boodschap overbrengt als je binnen komt en als je weer weg gaat. De deurmat van kokosvezel is niet alleen een leuke eye-catcher voor jouw interieur, het zorgt ook voor schone schoenen.

Deurmat van kokosvezel met opdruk

Gebruik de mat als deurmat in jouw huis, bedrijf en winkel of voor het afdekken van een kruipluik. Zoals de naam al zegt is de kokos deurmat gemaakt van vezels van kokosnoten. Dit is van nature een vrij ruw materiaal dat zorgt voor de schrapende werking van een deurmat. Deze vezels worden gewonnen uit kokosnootbasten. Door het verweven tot garen en deze garen te bevestigen aan een PVC onderzijde, krijgen kokosmatten een lange levensduur voor een relatief voordelige prijs.

Schoonmaken kokosmat 'Welcome / Come again'

Met de mat zorg je voor een uitstekende reiniging van jouw schoenzolen. De ruwe mat veegt gemakkelijk al de viezigheid, van het profiel van je schoenzolen, af. De PVC onderkant zorgt ervoor dat de mat niet gaat rafelen en dat er geen vocht of vuil op de vloer terecht komt. Is de mat vies geworden? Klop deze dan grondig uit. Vanwege de ruwe structuur is deze mat namelijk niet eenvoudig te stofzuigen.

Het is mogelijk dat de kokosmat in het begin enkele kokosvezels verliest. Dit neemt na verloop van tijd af. Je kunt de losse vezels verwijderen door de mat goed uit te kloppen.

Kenmerken kokos deurmat met tekst

✔ Opdruk: 'Welcome / Come again' in twee verschillende richtingen
✔ Kleur: Naturel met zwarte opdruk
✔ Materiaal: Kokosvezel
✔ Afmeting: 50 x 80 cm (ook verkrijgbaar in 40 x 60 cm)
✔ Functie: Deurmat met schrapende werking
✔ Locatie: Binnen- en buitengebruik*

* Let op: de kleur van de kokosmat kan vervagen door regenval en direct zonlicht. Hierdoor kan de levensduur van de mat korter worden. Wij adviseren om de deurmat binnenshuis of onder een overkapping te gebruiken. Zoek je een duurzame deurmat voor buitenshuis? Dan kun je kiezen voor een rubbermat of spaghettimat.

Specificaties
SKU AK2017(48)-50x80
EAN 5601570643991
Kleur Naturel
Soort Kokosmat
Afmetingen 50 x 80 cm
Tolerantie (toelaatbare maatafwijking) 2%
Toepassing Binnengebruik
Rand Geen
Stel een vraag
Bevestig
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Gratis verzending vanaf €10
  • Snelle levering
  • Veilig betalen