Laden...

Logomat / deurmat bedrukken met eigen logo - Buitenmat - Op maat

€ 321,95 € 266,07
Calculating actual delivery date...
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • 14 dagen bedenktermijn
Configureer

Let Op! Geef de maat op als meter gebruik een punt geen komma. 107 cm = 1.07

Max hoogte: 5.00 meter
Max breedte: 2.00 meter

Min hoogte: 0.85 meter
Min breedte: 0.60 meter

Is het niet duidelijk? Neem dan contact met ons op.

Per stuk(s)
Of reken direct af met:
Liever eerst een offerte? Voeg toe aan offerte aanvraag
Live prijs: 1 stuk(s) voor € 321,95€ 321,95 totaal

Een bedrukte schoonloopmat geeft jouw kantoor of bedrijf een professionele en warme uitstraling. Maar ook bij jouw voordeur staat een deurmat met een tekst schitterend. De buitenmat kun je laten bedrukken met jouw eigen logo of tekst. Deze logomat van 100% polyamide monofilament zal niet verkleuren, aangezien de vezels door-en-door gekleurd zijn, waardoor je er jaren lang plezier van hebt. Leverbaar in maar liefst 45 levendige kleuren.

Logomat op maat voor buitengebruik

De buitenmat wordt vervaardigd uit 100% polyamide monofilament van 2.900 gr/m2. Dit getufte materiaal is stevig en kleurvast. Door de hoge kwaliteit van het tapijt biedt deze tevens uitstekende absorptie van vocht en vuil. De mat is voorzien van een rubber nitril onderlaag en rand. Dit voorkomt dat de mat zijn model verliest en dat vocht en vuil op de onderliggende vloer terecht komen. Daarnaast kan de mat ook zonder rubber rand geleverd worden.

Kenmerken entreemat

Deze bedrukte schoonloopmat geeft je entree een professionele en gepersonaliseerde uitstraling.
✔ 100% polyamide monofilament
✔ Met een persoonlijke opdruk
✔ Uitstekende absorptie van vuil en vocht
✔ Geschikt voor buitengebruik
✔ Gewicht 2,9 kg per vierkante meter
✔ Voorzien van nitril rubber backing en randen
✔ Leverbaar in 45 verschillende kleuren

Deurmat bedrukken met eigen logo

De entreemat bestaat uit hoogwaardige vezels met een zeer hoge dichtheid. Hierdoor heb je jarenlang plezier van de mat. Het logo wordt er niet met inkt op gedrukt, maar geproduceerd door toevoeging van gekleurde vezels. Er is dus geen risico op vervaging. Naast logo's kunnen ook teksten op de deurmat geprint worden.

Let op: Het drukwerk bestaat uit een selectie van de 45 kleuren, het kan dus dat de kleur iets anders uitvalt dan de originele kleur van jouw logo. Daarnaast worden enorm kleine details niet altijd perfect zichtbaar, aangezien deze bestaan uit maar een paar kleine vezels. 

Bestelproces bedrukte schoonloopmat op maat

De afmetingen van de deurmat kies je zelf. Dit kan tot maximaal 500x200 cm (of 200x500 cm). Als je een bedrukte schoonloopmat wilt bestellen, dan kun je de gewenste afmeting in jouw winkelwagen leggen en het bestelproces afronden.

In de vakjes kun je de gewenste afmetingen opgeven, de totaalprijs wordt dan automatisch berekend. LET OP: geef de maat op in meters en gebruik een punt i.p.v. een komma (Hoogte = Lengte en Breedte = Breedte). Bijvoorbeeld 107 cm = 1.07 m.

whiteboard op maatmaatwerk whiteboard

Vervolgens stuur je een e-mail met jouw naam en bestelnummer naar drukbestand@ivol.nl. In deze mail sluit je het logo/de tekst bij die op de mat moet worden geprint. Zorg ervoor dat het logo/de tekst van voldoende kwaliteit is en in schaal 1 op 1. Dus bij een mat van 300x200 cm dient de afbeelding ook in het formaat 300x200 cm aangeleverd te worden. Verder geef je in de mail de volgende dingen aan:

De afwerking: met of zonder rubber rand (geef je geen keuze aan, dan wordt de mat standaard met een rubber rand geleverd)
Gewenste basiskleur (achtergrondkleur): 0(nummer), zie foto hieronder

Vervolgens maakt de leverancier een voorbeeld in Photoshop dat wij zo spoedig mogelijk naar jou toezenden (meestal al binnen 24 uur). Na bevestiging vanuit jouw kant wordt de mat pas geproduceerd. De levertijd bedraagt 10-15 werkdagen.

Classic Impressions bedrukte schoonloopmat

Specificaties
SKU 599-SSP
EAN 5601570646435
Soort Schoonloopmat, Bedrukte deurmat
Tolerantie (toelaatbare maatafwijking) 2%
Toepassing Buitengebruik
Rand Rubber rand
Stel een vraag
Bevestig
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Gratis verzending vanaf €10
  • Snelle levering
  • Veilig betalen