...
Kopers-bescherming
4.46/5.00
Laden...

Waterhog

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 40

per pagina
    • Veilig betalen
    • Snelle levering
    • 14 dagen bedenktermijn
Pagina

Waterhog droog-/schoonloopmatten kenmerken zich door een uitstekend absorptievermogen. Waterhog matten zijn verkrijgbaar in twee varianten; matten uit één stuk en losse tegels. De matten zijn zowel voor binnen- als buitengebruik geschikt. Geschikt voor winkelcentra, ziekenhuizen, supermarkten, kantoorgebouwen etc.

Uitstekend absorptievermogen
Waterhog matten beschikken over een uitstekend absorptievermogen. Per vierkante meter absorbeert het materiaal tot wel 4 liter vocht. De structuur van materiaal zorgt ervoor dat vuil en vocht efficiënt worden opgenomen waardoor het gebouw met schone schoenen wordt betreden.

Duurzame kwaliteit
Waterhog matten zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik. Het 100% gerecyclede oppervlak zal niet verkleuren door de zon of rotten door natte weersomstandigheden. Omdat de matten van zware kwaliteit zijn en over een nitril rubberen onderkant beschikken, zullen deze niet verschuiven en dat maakt ze uitermate geschikt voor intensief gebruik. Het materiaal krult niet op en barst niet.

Waterhog Plus
De Waterhog Plus mat is verkrijgbaar in twee maten en maar liefst 8 verschillende kleuren. De mat is uitgerust met een opstaande rubberen rand die ervoor zorgt dat het opgenomen vocht en vuil niet op de vloer of het tapijt terecht komt.

Waterhog Eco Tiles
De Waterhog tegels zijn ideaal voor ingangen van gebouwen die een installatie op maat vereisen of voor ongelijke oppervlakken. Tevens zijn de tegels eenvoudig op maat te snijden en te installeren. Verkrijgbaar in zwart en grijs.