•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn
 

Veilig winkelen heeft bij ons de hoogste prioriteit.

 

Klantenservice per e-mail of telefonisch.

 

Besteld vóór 17.00u, volgende werkdag in huis.

 

Bedenktermijn van 14 dagen.


Spaghettimat

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)


Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Spaghettimatten hebben een zeer goede reinigende werking en beschermen zo de achterliggende vloer. De spaghetti structuur schraapt het vuil en zand van uw schoenen of laarzen, en door de open structuur van de spaghetimat kan water eenvoudig weglopen. Daardoor raakt de mat niet verzadidgd en blijft de werking optimaal. Dit type mat kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Bij ons heeft u keuze uit 3 kwaliteiten spaghettimateriaal, namelijk de COLOR kwaliteit, light kwaliteit en PRO kwaliteit. De light en COLOR kwaliteit zijn voor normaal loopverkeer zoals bij de entree van kantoorgebouwen, winkels, scholen, hotels en natuurlijk bij u thuis. Terwijl de Pro kwaliteit ook uitermate geschikt is voor zeer drukke entree's van bedrijven, horecagelegenheden, sportscholen en de entree van sanitaire ruimten.

Ons assortiment bestaat uit standaardafmeting spaghettimatten en spaghettimatten op rol per strekkende meter. De standaard rolbreedte is 120cm. Wij kunnen de matten ook aan elkaar lassen, waardoor wij ook bredere maten kunnen leveren. Neem hiervoor even contact met ons op.

Bedrukte spaghettimat / spaghettimat met logo
Wilt u een spaghettimat laten bedrukken met uw logo? Dat is mogelijk! Neem contact met ons op voor een offerte. De levertijd van een bedrukte spaghettimat bedraagt +/- 3 weken.